Personal Training online / op locatie 30 minuten

Werken aan jouw doelen, met een enthousiaste trainer die jou op een positieve manier aanmoedigt te werken aan de beste versie van jezelf. Jij kan dit. Tijdens de training staat met plezier trainen en veilig trainen voorop. Personal training is voor iedereen, beginners en gevorderden.

Herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt een stok achter de deur nodig;
  • Sporten in een groep, misschien wel iets voor jou, maar nu nog niet;
  • Je vindt sporten in de sportschool niet zo leuk;
  • Je wil werken aan jezelf!

Trainen mag vooral leuk zijn, en moet niet als een opdracht voelen. Onze personal trainingen zijn zó samengesteld dat jij met plezier kan werken aan de beste versie van jezelf. Na een korte, maar intensieve training – aangepast op jouw niveau en doel – van 30 minuten stap jij met een voldaan en fijn gevoel naar buiten.

De trainingen vinden plaats in onze studio in Moergestel, buiten, of online via ZOOM. Let op! Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar! Je kan ervoor kiezen om in je eentje te trainen, of samen met een (of meerdere) vriendin.

Hoe werkt dat dan? Naar de beste versie van mezelf trainen? In 9 weken tijd bouwen we op naar een fittere versie van JOU! We werken aan je techniek, kracht, en uithoudingsvermogen.

Bereken hier jouw pakket…

Two columns
Verticaal
Horizontaal

Personal training

Berekening

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}